Followers

Friday, August 27, 2010

1st Anniversary Gift To Me ^_^


Tadaaa!!! Inilah die my new Guess Wallet, merangkap my Guess Collection yg ke-6 ^_^ And its also my 1st anniversary gift dari Dillah. Dah setahun lebih dh usia percintaan weols ko noks...

...terase cam berjuta tahun dh kenal. Cewahhh...tuh die ayat poyo geli gelemang mule kuar...hahaha :D




Berbalik kpd entry nih -->> Merembat Guess Wallet :) Happy Giler ^_- (Click to view n read)Pd siape² yg teka wallet kat entry -->> INI dulu tuh...Well, tahniah.

Ko, ko dan ko sume mmg genius bab² neka nih ah..hehe. Fully leather kat luar. tp kat bahagian dlm bukan leather. Klo inside out leather, xde lah price gitu².





Ginie bentuk bahagian dalam die. Pssttt...nak di jd kan citer plak. Kan ke Dillah nk pic die sorg je yg menghiasi wallet. namo yg "bekas²". Tp kan uols...bile dh purchase wallet nih kan..


...alih² baru pasan nan hado koooo nyah, tempat letak gambo...wakakakaka. Haaa HAMBIKKKK KO DILLAH..kuikuikui :P






Wallet Guess Zie yg lame nih lak. Mule² Zie plan nk lanting kat Kak Midah. Tp alih² omak Zie yg nak. So lanting kat omak je la. Rupernya lameeee dh die berkenan ngan wallet lame zie nih haa...hiksss.

So papai wallet ku tersayang. Perkhidmatan mu tidak di perlukan lagi. Waaahhh, statement kacang lupekan kulit weh...hahaha :P




MWAHHHHHHH!!! Im loving it. Thanks Sayang!!! And Happy Anniversary To US...hehe. Oh ye, pd yg x taw...anniversary Zie n Dillah is on 13/7/2010 lepas. kira nih belated gift ler nih.

...xpe. blated pun belated lah. Janji hado...kehkehkeh.












P/S:
-->> 1st time zie pakai
and beli shawl Lycra nih
taw. sgtttttt senang di
pakai n di bentuk lah.
Ailikeee :)







Love Thug Zie & Dillah

3 comments:

kaljis aka onggon said...

Assalamualaikum.. Di kesempatan tuk, saya Kaljis aka Khairul Onggon dari hati yang tulus ikhlas ingin mengucapkan selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir dan batin. Selamat beraya dan selamat bercuti ;)

anaztasias aira said...

hiiiiiiiiiii salam b2b =)

Saya Disini said...

cntik